Velkommen til Cannillo's Gæstebog
Tak fordi du besøger Cannillo's hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Hvis du har forslag til forbedring af hjemmesiden er du også meget velkommen til at indsætte dem her. Grazie e Tanti Saluti Cannillo

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jesper og carina, d. 20-11-2018
Hej cannillo....bare fantastisk mad I laver og altid hyggeligt og komme i Jeres butik.
Fedt at du stolt fortæller og viser butiken og dine madvare frem som du gør...
Tak for dejlig aftensmad i aften som bestod af lækker kalkunbryst marineret i basil og persil samt paneret med sprød skorpe, grillet auberginer og pastasalat med lækkert brød altsammen hjemmelavet.


E-mail:
Skrevet af Jørgen, d. 15-04-2018
Fantastisk udvalg af lækre italienske specialiteter. Smagte deres pappardelle med pastasauce og chili, og det var noget af en oplevelse. Deres sandwich er fantastisk store og mættende Kommer bestemt igen.


E-mail:
Skrevet af Jørgen, d. 21-02-2018
Accogliente e cucina di qualità.


Skrevet af Mikkel Wisborg, d. 12-09-2017
Jeg har spist sandwiches her i 23 år - de er ikke ændret - fyldet er det samme og de er stadig fantastisk velsmagende og minder ikke om nogen sandwich jeg har fået andre steder. Og så er det ofte underholdende at komme I butikken (-;


Skrevet af Thomas Gade, d. 16-08-2016
Hej Camillio
og tak for fremragende mad ud af huset, vi nød det hele og har fine rester som spises nu.

Det smagte virkeligt godt.


E-mail:
Skrevet af Steen Sommer, d. 19-02-2016
Siden 1998 har jeg spist sandwich her og ikke én eneste gang har sandwichen skuffet. Den er perfekt, lækker og tilmed billig. Danmarks ubestridte italienske sandwich konge. Delikatesserne er også superlækre og det er en fantastisk hyggelig og sjov stemning at komme i butikken.


E-mail:
Skrevet af Hanne pedersen, d. 30-12-2014
Vi havde en skøn oplevelse da vi besøgte butikken lillejuleaftens dag, fik set de lækre delikatesser. Og fik smagt på nogle af dem.
Kommer ind næste gang vi besøger Hellerup


E-mail:
Skrevet af Julie Schoen, d. 12-12-2014
Jeres sandwich er fantastiske - I er noget helt for jer selv.


E-mail:
Skrevet af Sanne Frørup, d. 11-06-2014
Tak for lækre sandwiches :) Er på vej til Rom for at teste smagen dernede.


Hjemmeside: http://www.fdm-travel.dk/italien/rom/
Skrevet af Chrille De Blanck, d. 14-05-2014
Heey mester mester mester, elsker jeres sandwich nammenam ciao bella


Hjemmeside: chrillestar.dk
Skrevet af un amico, d. 02-12-2013
Ciao Ernesto. Come stai? Domani spero di venirTi a trovare per farTi una sorpresa. Vediamo se mi riconosci subito. Ciao. A presto e non preoccuparTi di offrirmi niente. Ti conosco vecchia pellaccia.


E-mail:
Skrevet af Anders Elmue, d. 03-08-2013
Canillo laver velnok den mest velsmagende anstændige sandwich, du kan opdrive i København, og det være sig til en billig penge. Smut derind og nap en bid brød, de er flinke udover det sædvanlige og man får sig som regel et godt grin :)

Mvh Anders


Skrevet af Søren Nielsen, d. 07-06-2013
Vi kan blot konstatere at at I leverede den absolute perfekte buffet til vores datters konfirmation, alle var glade, portioner rigelige inkl timing for levering - kan kun anbefale den gode og glade italienske mad til alle!

Mvh
Søren


E-mail:
Skrevet af Peter, d. 21-02-2013
Canillo laver i mine øjne byens ubestridt bedste sandwich. Der er altid god stemning og en varm familiær atmosfære. Kombineret med de fantastiske råvarer, er denne sandwich en oplevelse udover det sædvanlige.


Skrevet af Michael og Louise, d. 17-02-2013
Vi bestilte buffet til 15 personer til en 40 års fødselsdag og maden var helt perfekt. Alle gik glade og mætte hjem :) tusind tak for skøn mad.


E-mail: