Ernesto Cannillo er køkkenchef mens Bernardo Cannillo er ansvarlig for salg og service.
Historisk billede fra Cannillo's forretning
Stemningen er altid i top hos Cannillo. Som at træde ind i Italien.
Med en ugentlig madproduktion på op mod 2½ ton er det kritisk nødvendigt at hygiejnen altid er i top. Dette sikrer Cannillo bl.a. gennem hygiejne certificeret personale samt et detaljeret egenkontrol program hvor der dagligt føres skarp kontrol med fødevarer, køletemperaturer og rengøring.
Cannillo's durum oliven-brød.
Cannillo brød bliver lavet efter italienske traditioner af durum hvedemel fra syditalien.
En kunde havde bestilt et særligt stort filone brød.
Et udvalg af Cannillo's specialiteter
Sandwich laves på stedet til alle vores sultne kunder
Cannillo's komplette buffet består af rigtig mange lækre italienske specialiteter såsom stegt krydret skinke og pastasalat. Bestil buffeten når du får mange gæster og få en helt unik smagsoplevelse.
Ovnstegt krydret skinke med rosmarin og hvidløg
Cannillo's fantastiske buffet til privat- og firma arrangementer
Stegt skiveskåret kalkun pyntet med urter og oliven.
Vitello tonnato - tyndtskåret kalvesteg med tunsauce.
Gorgonzola ost til Cannillo's komplette buffet
Farcerede skinkeruller med mozzarella-ost og grillet peberfrugt belagt med pesto og piccantizia.
Diverse charcuteri til Cannillo's komplette buffet
Lufttørrede italienske salami såsom den populære finhakkede salame Milano eller montanaro grovhakket med peber.
Stegt krydret skinke med picantizia- pure af soltørrede tomater.
Stegt krydret skinke på fade pyntede og klar til afhentning
Stegt krydret skinke med piccantizia (puré) af soltørrede tomater.
Italiensk frittata(omelet) bl.a. med skinke, æg, persille og div. andre kryderier.
Fad til en komplet buffet med mozzarella, tomat og basilikum.
Italiensk krydret lammerygge klar til at blive stegt.
Cannillo med en af sine mange retter
Her steger Cannillo sine vegetariske squash fritelle.
Fotografi taget i 1988 i Cannillo's delikatesse afdeling
Cannillo har et stort udvalg af charcuteri varer. Bl.a. parmaskinke, lufttørrede salami, mortadella-pølse, bresaola m.m
Et stort udvalg af italiensk importerede delikatesser i bedste kvalitet.
Et udvalg af Cannillo's importerede delikatessevarer i topkvalitet. Heriblandt pesto genovese, soltørrede tomater og semi frisk pasta fra Syditalien.
Balsamico vinedike fra Modena i bedste kvalitet.
Delikatessevarer fra Italien såsom pesto genovese
Hos Cannillo er der stort set altid fyldt med kunder fra morgen til aften. Husk på at du ikke kan betale med DK-kort hos Cannillo, men der findes pengeautomater i nærheden.
Slagtermester Cannillo
Cannillo's specialitets-forretning i centrum af Hellerup på Strandvejen 167.
Cannillo's venstre butiksvindue og indgangsdøren på Strandvejen 167 i Hellerup
Elis beundrer Cannillo's hjemmelavede medister pølse
Cannillo har altid travlt da der om ugen laves ca. 2½ ton italienske specialiteter.