Cannillos forretning på Strandvejen 167 i centrum af Hellerup har eksisteret siden 1978 og er en ægte italiensk delikatesse-familievirksomhed. Butikken har altid været kendt for sine italienske hjemmelavede specialiteter og sin varme atmosfære, hvor man altid føler sig velkommen. Hos os finder du alt lige fra skræddersyede italienske Buffeter til hjemmelavede specialiteter lige til at tage med hjem.

Vi forhandler også delikatessevarer, som importeres direkte fra Italien af vores leverandører såsom top kvalitets pesto genovese og jomfru olivenolie. Derudover har vi et stort udvalg af charcuteri-varer herunder parmaskinke, lufttørrede salami, mortadella-pølse, bresaola m.m. Uanset produktet lægger vi altid en stor ære i at kunne tilbyde det allerbedste til vores kunder.

I Cannillo’s bageri fremstilles brød efter stolte italienske traditioner af ægte durum hvedemel fra Syditalien. De mindre panini-brød bruges til de berømte Supersandwich, som sælges til bla. skolebørn i frokostpausen.

Vi laver også buffeter ud af huset med stor succes til både firma- og privatarrangementer. En komplet buffet-menu koster kun 150kr. pr. person!! (ved min 10 pers.). Menuen består af en bred pallette af spændende italienske, hjemmelavede specialiteter.