Billeder fra butikken på Strandvejen 167 i Hellerup

Cannillo's mesterværk: En super svinekam klar til ovnen
Cannilloerne har i 45 år produceret lækker italiensk mad hver dag til buffeter ud af huset og til kunderne i butikken
Cannillo's forretning på Strandvejen 167 i centrum af Hellerup har eksisteret siden 1978
Cannillo fik "Made By Italians" certifikatet i 2016 som en anderkendelse af at butikken er ægte italiensk.
Cecilie og Cannillo i fuld gang med fremstilling af husets jule-medister(salsiccia) på den gamle pølsestopper
Denne kalvesteg og andre slags stege, kan købes i butikken eller bestilles hos Cannillo
Cannillo i fuld gang med frikadelle-stegningen
Team Cannillo forbereder pastasalat til 100 personer
Her er mester i gang med at forberede kyllinger, som bl.a. krydres med rosmarin og hvidløg inden ovnstegning
Svinekam med rosmarin og hvidløg klar til ovnstegningen
Frikadellekongen i aktion
Stemningen er altid i top hos Cannillo. Som at træde ind i Italien
Svinekam med sprød svær krydret med rosmarin og hvidløg lige kommet ud af ovnen
Endnu en brød produktion klar til ovnen
Her hæver dejen til de berømte super sandwich
Her bager Cannillo brødet til de berømte super sandwich
Fotografi taget i 1988 i Cannillo's delikatesse afdeling
Cannillo far og søn står med hjemmelavet brød af ægte durum hvedemel fra Syditalien
Cannillo's Filone, panini og foccacia brød.
Hjemmelavet af durum hvedemel fra Syditalien
Stor ordre på Super Sandwich under fremstilling
Ernesto Cannillo er køkkenchef mens Bernardo Cannillo er ansvarlig for salg og service
Frisklavede vegetariske spinatfrittata på vej i ovnen. En af vores mange italienske delikatesser
Foccacia grande med rosmarin
Her fortæller Bernardo om de mange italienske specialiteter
Cannillo's italienske julekager (panettoni)
Lækre foccacia-brød med tomat