Hjemmelavede vegetariske cannelloni med ricottaost og spinat. Til en dejlig middag kan du f.eks. supplere retten med Cannillo’s salater, stegt krydret skinke eller paneret kyllingebryst.
Lasagne speciale med hjemmelavede pastaplader og kødsauce. Tilsat parmesanost, bechamelsauce og kryderier. Cannillo's lækre salater og et lunt durum filone brød er f.eks. velegnet som tilbehør til retten.
Cannillo's medisterpølse (Salsiccia) er lavet af det bedste kød og tilsat krydderier. Af tilbehør, kan du f.eks. vælge vegetarisk spinat-tærte, artiskoksalat og stegte auberginer med hjemmelavet pesto.
Paneret kyllingebryst som du f.eks. kan kombinere med pastasalat, stegte auberginer med pesto og focaccia brød til en dejlig italiensk middag.
Delikat spinat-tærte. Vegetarisk med forskellige ostetyper, spinat, løg og krydderier. Du kan bl.a. supplere retten med stegt krydret skinke, squash fritelle og Cannillo's lækre salater.
Rosmarin-krydret ovnstegt kylling. Du kan f.eks. kombinere retten med artiskok- og pastasalat, squash fritelle, peperonata, og et hjemmelavet filonebrød som er lunet i ovnen.
Kamsteg med sprød svær krydret med rosmarin og hvidløg. Cannillo laver på bestilling også okse/kalve/lamme og kalkun-steg.
Ovnstegt skinke krydret med rosmarin og hvidløg. Nyd f.eks. retten serveret med Cannillo's hjemmelavede cannelloni eller vegetarisk spinattærte.
Pastaret med squash, kødsauce, mozzarella m.m. Du kan til inspiration f.eks. kombinere retten med bruschetta til forret, peperonata, stegte auberginer med pesto sammen med et lunt focaccia-brød.
Stegte skinkeruller fyldt med bl.a. bøffel-mozzarella, basilikum og syltet rød peberfrugt. Suppler f.eks. retten med spinattærte, Cannillo's salater, samt et lækkert ostebord med sardinisk pecorino og gorganzola.
Cannillo's frikadeller indeholder udover det bedste kød, bl.a. squash, basilikum og krydderier. De smager fantastisk og kan kombineres med mange af Cannillo's andre specialiteter.
De populære vegetariske squash fritelle/pandekager med squash, mozarella, krydderier m.m. Cannillo's salater og stegt krydret skinke med rosmarin er bl.a. velegnet som tilbehør til retten.
Ovnstegte lamme-koteletter med porrer, gulerødder, løg m.m. Retten kan laves på bestilling.
Stegte auberginer med hvidløg og hjemmelavet pesto. Meget velegnet som supplement til Cannillo’s mange lækre hovedretter.
Cannillo’s populære pastasalat med grøntsager og pasta i en lækker cremet dressing. Pastasalaten egner sig bl.a. godt som tilbehør til squash- og basilikum frikadeller og stegt krydret skinke.
Artiskoksalat med masser af artiskokker og andre grøntsager i en lækker marinade. Salaten er velegnet som tilbehør til Cannillo's mange hovedretter.
Insalata Di Funghi - Svampesalat med ærter og soltørrede tomater i en lækker trøffel olivenolie marinade. Velegnet som supplement til Cannillo's mange lækre specialiteter.
Stegt vegetarisk grønsagsret med peberfrugt, auberginer og squash. Smager fantastisk bl.a. som tilbehør til Cannillo’s mange hovedretter eller på en bruscetta som en lækker appetizer til middagen.
Bøffelmozzarella af bedste kvalitet. Her ses den klassiske insalata caprese med hjemmelavet pesto, tomat og taggiasche oliven.
Sprød bruscetta med mozzarella, hjemmelavet pesto og tomat. Velegnet som forret eller appetizer til Cannillo's mange hovedretter.
Filone, Panini og Foccacia brød er hjemmelavet af durum hvedemel fra Syditalien. Velegnet til Cannillo's mange specialiteter og til morgenbordet hvor brødet bliver dejligt sprødt efter en tur på brødristeren.
Pizza speciale med artiskokker, oliven, peberfrugt, tomat, og flere slags oste. Ikke som nogen anden pizza du har smagt!
Stor bradepande pizza med tomat, squash, løg, peberfrugt, krydderier, mozzarella m.m. Cannillo's ”pizza al taglio” (pizza slices) er meget populære til frokost.